nederlands english

Reparatie & onderhoud

Met het toenemen van het aantal installaties die Hycos heeft geleverd neemt ook de vraag naar reparatie en onderhoud toe. Wij hebben een aantal servicemonteurs beschikbaar, zowel voor werk in Nederland als in het buitenland.

Daarnaast zijn veel van onze monteurs gecertificeerd om offshore te werken. (BOSIET*). Deze servicemonteurs worden daarbij ondersteund door de binnendienst met informatie en onderdelen zodat ze efficiënt kunnen werken.

Naast het werk aan door ons gebouwde systemen voeren wij werkzaamheden uit aan door derden gebouwde systemen, zoals revisie’s en modificaties.


* De cursus BOSIET (Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training) is een basistraining voor de Offshore Industrie. Het is voor de veiligheid van de werknemers belangrijk dat ze weten hoe ze zichzelf en anderen in veiligheid kunnen brengen wanneer er ongelukken gebeuren of problemen ontstaan op zee. Veilige werkprocedures, Brandbestrijding, Helicopter Safety, Medische Basiskennis en Overleven op Zee behoren tot de vaardigheden welke offshore personeel behoren te hebben.

bosiet